Kartanje remi

kartanje remi

Remi je kartaška igra za 2 do 4 igrača. Cilj igre je osloboditi se što prije svojih karata. Igrač koji je na potezu uzima kartu iz talona ili kartu koju je njegov suigrač. Remi je igra odnosno porodica popularnih igara kartama. Igra se prvi put pojavila početkom dvadesetog veka, a verovatno je potekla iz meksičke igre conquian. Remi je kartaška igra za 2 do 4 igrača. Cilj igre je osloboditi se što prije svojih karata. Igrač koji je na potezu uzima kartu iz talona ili kartu koju je njegov suigrač. I kako se zove potez kada nam jedino ta karta treba da handiramo? Jel i ja idem na ili 50? Listopad 16th, u Svibanj 8th, u Srpanj 4th, u Ako igraju 4 igraca, 12 partija. kartanje remi Hvala unaprijed na odgovoru uz veliki pozdrav! S tom kartom mozes samo handirat, kartu koju protivnik baci i ti je povuces mozes handirat. Ako su razliciti karte se vjerovatno mogu lakse pratiti ali sad da li je to bolje? I jeli joj smijem uzeti jokera, ako ga ima u tom nizu i tako sebi dopuniti karte? Tvrtku Europe Entertainment Ltd u daljnjem tekstu "tvrtka" , propisno upisanu i registriranu na Malti pod registarskim brojem C, s uredom registriranim u Vincenti Buildings, Suite No.

Kartanje remi Video

Par ili nepar? Kolovoz 5th, u Travanj 23rd, u Pregled igre Statistika Pravila igre. Travanj 7th, u Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije.

Kartanje remi - müssen

Travanj 22nd, u Rujan 6th, u Vec 3 dana u inat svom dedi pokazujem svoje karte i on se nervira Remi je igra odnosno porodica popularnih igara kartama. Travanj 25th, u Kada sme da se uzima karta koja se nalazi ispod spila iz kojeg izvlacimo karte,okrenuta licem ka gore? Ako imam u nizu slijedece karte: Rujan 5th, u Studeni 24th, u Jer ako se odmah zatvori,drugi nemaju ni prilike da se otpisu ukoliko zele. Kada sme da se uzima karta koja se nalazi ispod spila iz kojeg izvlacimo karte,okrenuta licem ka gore? Da li je to 6 ili 15 bodova, radi postizanja otvora od

0 thoughts on “Kartanje remi

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.